Prijzen

Maand

49 /maand

Zara site systeem
Onbeperkt (technische) ondersteuning
Razendsnelle hosting
Alle updates en features
Data backup
SSL - certificaat

Eenmalige investering
€ 699.95

KWARTAAL

47 /maand

147 € 141 per kwartaal

Zara site systeem
Onbeperkt (technische) ondersteuning
Razendsnelle hosting
Alle updates en features
Data backup
SSL - certificaat

Eenmalige investering
€ 499.95

JAAR

44 /maand

588 € 528 per jaar

Zara site systeem
Onbeperkt (technische) ondersteuning
Razendsnelle hosting
Alle updates en features
Data backup
SSL - certificaat

Eenmalige investering
€ 299.95

Geen verrassingen achteraf, wel zo transparant!

PROEFPERIODE

14 dagen gratis en zonder risico uitproberen om te zien of Zara bij je past.Na het kiezen van een van bovenstaande pakketten ontvang je een 14 dagen demo. Binnen deze perioode nemen wij contact met je op en kun je aangeven of je de website wilt omzetten naar een live website. Je kunt binnen deze termijn te allen tijde jouw demo annuleren, de demo loopt automatisch af.

KAN IK ONDERSTEUNING VERWACHTEN?

Zowel voor beginnende websitehouders als gevorderde klanten geven wij gratis telefonisch advies. Service & ondersteuning staat bij ons voorop!

WAT IS DE DUUR VAN DE OVEREENKOMST?

De overeenkomst komt tot stand voor de periode van het pakket. Een maand-abonnement heeft een opzegtermijn van 1 maand. Een kwartaal-abonnement een opzegtermijn van 3 maanden enz. Abonnementen worden zonder opzegging automatisch verlengd.

KAN IK UPGRADEN?

Je kunt te allen tijde je abonnement upgraden van een maand naar een kwartaal- of jaarabonnement en profiteren van onze korting.

HOE ZIT HET MET DE MEEGROEIGARANTIE?

Wij testen het systeem constant en je website wordt automatisch voorzien van de laatste updates. Hierdoor groei je altijd mee met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van marketing en techniek.

WAT GEBEURT ER ALS IK WIL STOPPEN?

Stoppen? Zara verlaten? Jammer, we zullen je missen. Mocht je onze samenwerking willen stoppen dan blijft de inhoud van je website van jezelf en kun je je gegevens gewoon exporteren naar een andere WordPress website. Je verliest dan wel alle unieke functionaliteiten & templates die Zara je bied.

IK HEB AL EEN WEBSITE, KAN IK DIE IMPORTEREN?

Wanneer je gebruik maakt van het CMS WordPress kunnen we je helpen met het importeren van de inhoud van jouw gegevens van je website naar ons systeem. Wij geven je verhuizing correct door aan Google zodat Google precies weet wat er aan de hand is en waar je bezoekers naar toe moeten. Je verliest dus geen bezoekers of je positie in Google.

KAN IK MIJN EIGEN DOMEINNAAM & EMAILADRES GEBRUIKEN?

Ja, je kunt via Zara een domeinnaam koppelen via DNS of nameserver. Via Zara kun je eenvoudig eigen emailadressen aanmaken met toegang tot webmail. Je kunt je domeinnaam registreren waar je wilt. Je hoeft deze dus niet te verhuizen.

HEB IK MIJN EIGEN SSL-CERTIFICAAT NODIG?

Nee, Zara verzorgt voor jou een SSL-certificaat. De veiligheid van jouw website staat bij ons centraal.

HOE SNEL KAN IK STARTEN?

Binnen een uur nadat jouw aanvraag is behandeld kun je aan de slag met jouw website. Het is mogelijk om binnen 24 uur online te gaan.

VOOR WIE IS ZARA GESCHIKT?

Zara is geschikt voor iedere Ondernemer, MKB'er, ZZP-er en Freelancer. Zowel voor business to business als business to costumer markten. Iedereen kan werken met Zara.

BIEDEN JULLIE SUCCESS GARANTIE?

Er bestaan geen garanties binnen het ondernemerschap en u blijft tenslotte zelf de ondernemer. Wat wij garanderen is dat je met Zara direct online kunt en de meest effectieve technische- & marketingtools voor handen hebt. Daarnaast garanderen we je dat we er alles aan doen om jou te helpen je online succes te vergroten!

Chris

 

Het systeem is snel, efficiënt en de klantenservice is uitstekend. Wanneer er een probleem is, biedt Zara, zowel doordeweeks als in het weekend, een snelle reactie en goede service.

 

JE EIGEN WEBSITE VANDAAG ONLINE ZETTEN?

 

Ons team staat voor je klaar om jouw website succesvol te maken. We reiken je alle tools aan die je nodig hebt om een succesvolle website op te zetten of om je huidige website succesvoller te maken. Je kunt 14 dagen volledig gratis gebruik maken van het systeem en je zit natuurlijk nergens aan vast